Wake-Up Competition!

Sweden Shoot Out Tournament 2016

Nu är planeringarna i full gång inför den pre-tournament som ska var det första startskottet till den kommande stora FINALEN till våren. Eventuellt kan vi hinna med 3-4 pre-tournaments innan huvudtävlingen. Just nu kikar vi på och har kontakter med intresserade aktörer från tre städer för samarbete.

Intresserade till att vara samarbetspartner till en Sweden Shoot Out tävling, vänligen kontakta oss för mer information.

Premiären räknar vi med att kunna genomföra dom första dagarna i januari 2016. Vi får återkomma om tid och plats.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>